Skip to main content

Particuliere huur

U kunt bij ons een flipperkast huren voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, bedrijfsevenement of bruiloft, onze flipperkasten zorgen voor gegarandeerd plezier.

Bovendien bieden wij u een uitstekende service, waarbij we de flipperkasten op locatie leveren, neerzetten en weer ophalen. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u volop genieten van het spelplezier dat onze flipperkasten bieden.

Zakelijke huur

Bedrijven kunnen bij ons een flipperkast huren voor kantoor of bedrijfsfeest, een geweldige toevoeging. Not all work but also play.

Het biedt niet alleen een leuke en ontspannende activiteit voor medewerkers en bezoekers, maar kan ook dienen als een uitstekende teambuilding-activiteit. Denk aan een competitie in teamverband. We denken graag mee.

Wij bieden ook een abonnement aan: Hierbij wordt elke drie maanden een andere flipperkast geplaatst. Hierdoor is er met regelmaat iets nieuws te spelen in bv. de bedrijfskantine.

Evenementen huur

Flipperkasten zijn een geweldige toevoeging op elk festival of feest. Er kunnen bv. kleine competities gespeeld worden inclusief prijzen en het is gewoon altijd heel erg vermakelijk. Denk aan backstage entertainment in de artiesten lounge of frontstage in een speciaal daarvoor ingerichte tent of area. We denken graag mee.

× Hoe kan ik helpen?